http://www.foodinspiration.nl http://www.foodinspiration.be http://www.foodinspiration.com

87: Based on a true story

24 november 2016    Redactie   

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit!

In onze wereld is geen ruimte meer voor fake, onecht, ongezond en onwaar. De succesvolle concepten, merken en menu's van de toekomst zijn gebaseerd op ware verhalen. Transparant, open, oprecht, eerlijk, integer en inspirationeel. Based on a true story. Verhalen met roots, menu's die ingrediënten hebben uit hun omgeving, concepten die trots zijn op hun heritage, producten met terroir.

In dit magazine:

  • Hans Steenbergen over de kanteling in food
  • Het foodtopia van Virgilio Martinez, Tanja Grandits & Joachim Wissler
  • Kaas met terroir van kaasboer Remeker
  • Fotoserie: tussen chef en botanist
  • Food tripping met onze millennials door China, Noorwegen & Vietnam

Enjoy!


Lees het magazine

100: Trends aan tafel

Het nieuwe Food Inspiration magazine is uit. Over de trends aan tafel.

99: The End of Good Enough

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit, met goed genoeg is niet meer voldoende...

98: Design & Mood

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Over design en het creëren van de juiste stemming.

97: Millennials & Gen-Z

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Met bouillon als de nieuwe koffie en millennials op de werkvloer

96: Eten, meten, weten

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Deze editie gaat over de rol die wetenschap speelt in ons eten.

95: Slimme Concepten

Het nieuwe Food Inspiration Magazine is uit. Deze editie gaat over de toekomst van de technologie in food. Robokoks: aannemen of afserveren?

Zoeken

Gratis aanmelden Magazine

Vul bovenstaand formulier in om je gratis aan te melden voor het Food Inspiration Magazine. Het magazine wordt elke 3 weken per e-mail verstuurd.

Sponsored stories

Tweets #foodinspiration

Leonie Pluyter @Leoniepluyter
"In de laatste weken van het jaar presenteert Food Inspiration je de belangrijkste foodtrends voor 2018. https://t.co/ji1Zqpxl4a"

gerrit van elst @elst126
"RT @foodinspiration: Food Inspiration brengt je de belangrijkste #foodtrends voor 2018. #Food #trend 04: #Hyperspecialisatie. We zien steed… "

Food Inspiration @foodinspiration
"Food Inspiration brengt je de belangrijkste #foodtrends voor 2018. #Food #trend 04: #Hyperspecialisatie. We zien st… https://t.co/IS4v74kKZ2"

Dilmah Nederland @DilmahNL
"Food Inspiration over "de belangrijkste foodtrends voor 2018. foodtrend #03: Viva la terroirism! In 2018 geldt: hoe… https://t.co/QtEMsxpJWB"

Santa Chris @Alberti2Chris
"RT @anatlus89: Finished my yummy dish of #shrimpscampi with #linguine #pasta on stream earlier tonight! #Cooking streams have been fun so f… "

Butchers @gwaunmeats
"A "slow roasted pork belly" recipe... looks delish! #foodinspiration https://t.co/K1YpXzBApj"

Laura Meerveld @laurameerveld
"Bouillon, de nieuwe koffie. [@brodoNYC] | | https://t.co/KgPSnWCH64 | https://t.co/3aoOYEMLRw https://t.co/cAwWBvl4XZ"

Arjan de Boer @Arjantweets
"RT @foodinspiration: Lunch & inspiratie over de reis naar een duurzamer foodaanbod van #Bakerstreet op ons HQ. https://t.co/nsHcz7BpRG"

Arjan de Boer @Arjantweets
"RT @MaaikedeReuver: Foodtrends voor 2018 gepresenteerd door @foodinspiration. Foodtrend #03: Viva terroirism! https://t.co/izfrkcpcDM"

Deli2go_NL @Deli2go_NL
"RT @MaaikedeReuver: Bedankt voor de lunch en jullie verhaal @Deli2go_NL @BakerstreetNL @rogiersoetens! https://t.co/J2X1R1wGpS"